Alapítványunk támogatása az szja 1%-ával

kulso 1Kedves Támogató!

A 2024-es évben ismét lehetősége nyílik arra, hogy fizetendő adója 1 %-ának felhasználásáról közvetlenül rendelkezzék. Ez azt jelenti, hogy minden adózó egy rendelkező nyilatkozaton megjelölheti, hogy kinek kéri átutalni a kedvezményekkel csökkentett és befizetett adója 1 %-át. Miután Ön is nyilatkozhat ebben a kérdésben, ezért Iskolánk vezetősége és Alapítványának kuratóriuma kéri, hogy ezzel a lehetőséggel élve az iskolánkban működő Alapítványt támogassa. 

 

E támogatások az Alapítvány alapító okiratában szereplő célok megvalósítását segítették, így például

  • iskolai kulturális programok támogatása,
  • tanulmányi és sportversenyek szervezéséhez támogatás nyújtása,
  • oktatás anyagi, technikai feltételeinek javítása.

Hasonló céljaink megvalósításához anyagi eszközeink továbbra is szűkösek, ugyanakkor Önnel közös érdekünk, hogy lehetőségeinket a legnagyobb mértékben kiaknázhassuk tanulóink javára. Ezért ismételten kérjük Önöket, hogy az SZJA bevallásukban rendelkezzenek adójuk 1 %-ának felajánlásáról, kedvezményezettként Iskolánk Alapítványát jelöljék meg:

Alapítványunk neve: "II. Rákóczi Ferenc Mezőgazdasági Szakközépiskoláért Alapítvány"

Alapítványunk adószáma: 19049364-1-03

Kérjük, hogy támogassa iskolánkat azzal is, hogy rokonait és ismerőseit is nyerje meg annak, hogy ők is iskolánk alapítványát nevezzék meg kedvezményezettként. Egyúttal szeretnénk megköszönni mindazoknak a támogatását, akik a 2023-as évben úgy döntöttek, hogy Alapítványunkat jelölik meg kedvezményezettként.

Köszönjük szíves megértését és támogatását, amellyel nagymértékben hozzájárulhatnak az eredményesebb neveléshez és oktatáshoz.

 

Téglás László, igazgató                                                   Klein Imre, kuratórium elnöke

Please publish modules in offcanvas position.