Dolgozói kitüntetések átadása

rakoczidij24 72Iskolánk hagyományosan tanévzáró értekezletet követően kerülnek átadásra, az iskola dolgozóinak munkáját elismerő kitüntetések.

A Rákóczi-díjat az az oktató kaphatja, aki a nevelő-oktató munkában kiemelkedő eredményeket ér el és az iskola céljait hatékonyan támogatja. Ebben a tanévben Feketűné Bódis Mónika részesült ebben az elismerésben, aki 38 éve van a pedagógusi pályán, és a tanítás mellett a Tekó közösségének formálásában is aktívan részt vesz.

 

rakoczidij24 67rakoczidij24 43

„A nevelő-oktató munka támogatásáért” díj elismerést az az iskolánkban dolgozó nem pedagógus személy kaphatja, aki huzamosabb időn keresztül segítette az oktató-nevelő munkát. Ebben a kitüntetésben Dávid Géza, a karbantartói csoport vezetője részesült, aki fáradhatatlanul vesz részt intézményünk működtetésében.

A Római Katolikus Főplébánia által alapított "Az év pedagógusa" díjat iskolánk oktatóinak szavazata alapján Nagy László vehette át.

Intézményünk dolgozói közül Molnárné Faragó Melinda, Taskovics Istvánné és Balog Lajos nyugdíjba vonulásuk alkalmából egy-egy II. Rákóczi Ferencet ábrázoló Halasi Csipkét kapott ajándékba.

Gratulálunk minden kitüntetett kollégánknak!

rakoczidij24 72

Please publish modules in offcanvas position.