Rendhagyó logisztika óra a TEKÓ-ban

logisztikaora24 2Az iskolánk logisztikai évfolyamainak tanulói, közel 80 fős létszámmal, 2024. január 23-án rendhagyó logisztika órán vettek részt.

Városunk egyik jelentős logisztikai vállalkozása a HALASPACK Csomagolóanyag Bt. Innen érkezett vendégelőadónk, Kőrösi Mihály úr. Raktárvezetőként már hosszú évek óta felelős beosztásban végzi a munkáját, sokszor nehéz döntéseket meghozva próbálja eredményesebbé, hatékonyabbá tenni a logisztikai feladatok megvalósítását. Tanulóink többször kerültek már az ő szakmai felügyelete alá, amikor a vállalatnál töltötték összefüggő nyári gyakorlatukat.

logisztikaora24 5logisztikaora24 7

Az előadó kicsi történeti kitekintést adott a vállalkozás múltjáról, majd röviden bemutatta a cég jelenlegi szervezeti működési formáját. Sajátos megközelítésben érzékeltette, hogy a vállalat különböző területei milyen hatással vannak egymásra, felhívta a figyelmet a közöttük levő szoros kapcsolat és együttműködés fontosságára.

A logisztikáról hallani a mindennapi életből hozott gyakorlati példák bemutatásán keresztül, mindenképpen egy szuper lehetőség volt a diákoknak, szakoktatóknak egyaránt. Tanulóink az előadáson elhangzottakat beépíthetik majd a szakmai képzésük végén készítendő portfóliójukba.

logisztikaora24 18logisztikaora24 16

Please publish modules in offcanvas position.