Logisztikus tanulóink céglátogatása

ceglatogatas23 1Iskolánk 12. évfolyamos logisztikus tanulóit céglátogatásra fogadta a Poly-Pack Kft. a kiskunhalasi telephelyén.

Itt a fenntarthatóság szempontjából nagyon lényeges technológiai folyamatok szerint végzik a gyártási folyamatokat: kukoricakeményítőt használnak fel lebomló tasakok, szemeteszsákok és egyéb termékek készítéséhez. Tanulóinkat nagy szeretettel fogadták Rózsáné Nagy Krisztina és Rózsa Ferenc tulajdonosok, akik átfogóan bemutatták az üzemben zajló logisztikai- és egyéb folyamatokat.

A tájékoztató után a diákoknak a helyszínen volt lehetőségük kérdéseket feltenni. A programról a tanulók mindnyájan beszámolót készítenek majd a záró portfóliójukba is.

A céglátogatás szakmai hasznosságáról így írnak tanulóink:

„Kedden reggel az első két tanórát a Polly-Pack Kft. területén tartottuk meg, ahol maguk a gyártulajdonosok vezettek körbe minket. Elmagyarázták a gyártási folyamatokat. A körút végén visszamentünk a raktárba, ahol a korábban összegyűjtött kérdéseinkre választ kaptunk. Megtudtuk, hogy a termékeik előállításához újrahasznosított anyagokat is felhasználnak. Arról is esett szó, hogy jellemzően belföldről, de külföldről is szereznek be alapanyagokat. Én jobban élveztem, mint egy átlagos tanórát, igaz a gyár elég zajos volt a gépsorok működése miatt. Hasznosnak tartom ezt a céglátogatást.”

ceglatogatas23 1

Please publish modules in offcanvas position.