Nyílt nap a Tekóban

IMG 2487Nagyszámú érdeklődő volt jelen az iskola nyílt napján, ahol bemutatkozott iskolánk.

Egy általános tájékoztatón Téglás László igazgató elmondta a legfőbb tudnivalókat, a gimnáziumi és a szakgimnáziumi képzés közötti különbségeket, a jelentkezéshez nélkülözhetetlen információkat.

Ezt követően egy az iskola diákjai által készített kisfilmet láthattak a jelenlévők, majd Keresztúriné Virág Mónika szakképzési igazgatóhelyettes mutatta be a tanórán kívüli tevékenységeket, majd diákokkal beszélgetett, akik a különböző képzéseinkben tanulnak. A tanulók elmondták a szakgimnáziumi képzés informatikai, mezőgazdasági és közgazdasági osztályaiban szerzett tapasztalataikat és céljaikat ugyanúgy, mint a gimnáziumi osztály informatikai és közdasági képzésében részt vevő fiatalok.

IMG 2485

A megjelent érdeklődő általános iskolások küzül sorsolással hat résztvevőt kiválasztottunk, akik egy kis ajándékcsomagot kaptak.

Az iskola tantermeinek, informatikai és nyelvi laboratóriummainak, gyakorlati helyszíneinek megtekintése után bemutató órák következtek, ahol mindenki az érdeklődésének megfelelő órát nézhette meg.

IMG 2537